Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Studentja nga Kosova prezantoi shqiptarët në samitin e NATO-S | My CMS

Studentja nga Kosova prezantoi shqiptarët në samitin e NATO-S

Studentja kosovare e shkencave politike ne Universitetin Karlovi, njëherësh edhe e albanologjisë në Universitetin e Charlesit Blerta Sejdija prezentoi shqiptarët në samitin e NATO-s në Pragë të Çekisë.

Vajza me origjine nga Kosova e cila studion në Fakultetin Filoziofik të Universitetit të Karlovy në Republikën Çeke. Blerta Sejdija e cila jeton në Republikën Çeke është studente e shkencave politike, njëherësh edhe të albanologjisë në Universitetin e Charlesit.

Ajo studion për marrëdhënie ndërkombëtare në Univesitetin e Pragës dhe së fundi ka prezentuar denjësisht shqiptarët në samitin e fundit të NATO-s që u mbajt në Pragë. /Lajmi.net/ KultPlus.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button