Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Do të verifikohen edhe një herë familjet në nevojë në Shqipëri | My CMS

Do të verifikohen edhe një herë familjet në nevojë në Shqipëri

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka bërë të ditur se janë duke vazhduar verifikimet e nevojshme për të rivlerësuar familjet që janë pjesë e ndihmave ekonomike. Rama ka treguar një rast të një familjes që nuk ka pasur nevojë që të përfitojë nga kjo ndihmë, duke e krahasuar me një familje tjetër që nuk ishte përfituese e ndihmave, mirëpo kishte kushte të rënda ekonomike.Rama këtë publikim e ka shoqëruar me fotografi që tregon gjendjen e dy shtëpive.

“Majtas, vila 2 katëshe dhe automjeti në pronësi i L.S që deri dje merrte çdo muaj ndihmë ekonomike dhe djathtas shtëpia e M.H që nuk përfitonte ndihmë ekonomike. Me skemën e re, L.S është përjashtuar dhe M.H është përfshirë në skemë. Fotot tregojnë qartë se cila nga këto dy familje është më në nevojë”, shkruan Rama.Kryeministri i Shqipërisë ka treguar që bashkësive lokale u është dyfishuar fondi për familjet në nevojë.“Ndërkohë që po kryhen të gjitha verifikimet e nevojshme për të rivlerësuar çdo familje të hyrë apo të dalë nga skema e ndihmës ekonomike, bashkive u është dyfishuar fondi, nga 3% në 6%, për të përfshirë në skemë familjet realisht në nevojë dhe që nuk përfitojnë nga skema kombëtare”, ka përfunduar Rama. /Telegrafi//ZgjohuShqiptar.info
NA NDIQNI EDHE NE FACEBOOK JU LUTEMI!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button